Loading...

Zi de rugăciune și post

Marți, 24 martie 2020, la propunerea Ministrului general, fr. Carlos Trovarelli, toți frații Ordinului vor trăi o zi de rugăciune și post în spirit de solidaritate cu toți cei care se află în suferință, mai ales din cauza pandemiei de Covid-19.

Marți, 24 martie, zi de rugăciune și post

Distribuie cu:

Această zi din ajunul solemnității Buneivestiri, „se dorește a fi un semn al angajamentului nostru de a ne ruga pentru nevoile omenirii și, totodată, o expresie a încrederii pe care ne-o punem în Dumnezeu, Domnul vieții și al istoriei. Formăm o singură familie, între noi și cu întreaga lume. Trăim într-o lume în care toate sunt legate și în acest context dorim să oferim rugăciunea noastră, slujirea noastră și apropierea noastră iubitoare”, ne îndeamnă Ministrul general în scrisoarea din 18 martie 2020.

Reamintim această inițiativă, întrucât condiția noastră de frați implică și împărtășirea totală a tuturor evenimentelor atâtor confrați care, în Italia și în întreaga lume, trăiesc cu multă îngrijorare aceste zile. Comuniunea în Duh să confere tărie fiecăruia, pentru a simți alături prezența Domnului înviat.

* * *

Material apărut pe www.ofmconv.net

Distribuie cu: