Loading...

Procesul dialogic în Sacramentul Reconcilierii

Distribuie cu:

Procesul dialogic în Sacramentul Reconcilierii

Procesul dialogic în Sacramentul Reconcilierii

Editura „Serafica” anunță apariția cărții Procesul dialogic în Sacramentul Reconcilierii

Editura „Serafica” anunță apariția cărții Procesul dialogic în Sacramentul Reconcilierii, scrisă de Pr. Dr. Bogdan Emilian Balașcă. Cartea apare în formatul 14×20, are 394 de pagini și poate fi procurată de la Librăria Serafica, sau prin comandă online pe www.edituraserafica.ro, la prețul de 25 lei.

Procesul dialogic în sacramentul reconcilieriieste un eveniment intens, destul de amplu şi profund. Implică omul în totalitatea sa într-un raport solemn cu Dumnezeu. Momentul este însă decisiv şi existențial, căci omul se transformă; întreaga sa ființă se schimbă, se sfințeşte, se îndumnezeieşte.

Prin această carte, autorul, are dorința de a oferi un ajutor. Este utilă nu numai penitenților ci şi confesorilor, în plus se mai poate propune şi tuturor acelora care mai simt în inimă un dubiu sau o reticență când se gândesc la maniera de iubire şi milostivire a lui Dumnezeu.

Suntem convinşi că observarea, conştientizarea şi aprofundarea a ceea ce numim Procesul dialogic în sacramentul reconcilierii, susține celebrarea adecvată a unui asemenea moment; iar penitentul este ajutat să se apropie de Dumnezeu şi să devină, la rândul său, asemenea lui Dumnezeu.

Pr. Damian Anton

 ***

Procesul dialogic în Sacramentul Reconcilierii,

Pr. Dr. Bogdan Emilian Balaşcă, Ed Serafica, 2013, ISBN  978-606-8092-73-7, 14×20 cm, 394 p., 25 Lei

Distribuie cu: