Loading...

Prăjești: Reuniune formativă

Luni, 18 septembrie 2023, începând cu ora 10.30, la Casa de Postulandat din Prăjești, județul Bacău, a avut loc întâlnirea Comisiei pentru animarea vocațională și pastorația tineretului, la care au participat toți membrii acesteia.

Întâlnirea Comisiei pentru animarea vocațională și pastorația tineretului la Prăjești

Distribuie cu:

După rugăciunea de început și salutul de bun-venit pe care fr. Vlad-Bogdan Bejan l-a adresat celor prezenți, au urmat discuții despre modul în care s-a desfășurat anul pastoral precedent. În continuare s-a trecut la organizarea noului an pastoral-vocațional 2023-2024 cu tema Francisc, tânăr și frate.

În sintonie cu tema anului pastoral la nivel diecezan Biserica, familia lui Dumnezeu, s-au propus o serie de activități pastoral-vocaționale, menite să ne ajute să descoperim frumusețea de a sta împreună ca familie a lui Dumnezeu și de a privi la exemplul de viață și de credință al Sfântului Francisc de Assisi, model viu și actual pentru tinerii de astăzi, chemați să mărturisească evanghelia pretutindeni, cu propria viață și să devină constructori ai viitorului, lumină și speranță pentru semenii lor.

Reuniunea s-a încheiat cu o rugăciune de mulțumire pentru harurile primite în anul pastoral precedent și de cerere de la Dumnezeu să binecuvânteze pe mai departe activitatea Provinciei și proiectele de realizat propuse pentru noul an.

A urmat, apoi, prânzul oferit în același spirit al comuniunii și al fraternității de către gazdele acestei frumoase întâlniri de la Casa de Postulandat.

Distribuie cu: