Loading...

Online cu noi site-uri

Provincia „Sf. Iosif” din România a Ordinului Fraților Minori Conventuali a lansat noile site-uri pentru cauzele de beatificare și de canonizare dedicate memoriei fericitei Veronica Antal (1935-1958), a slujitorului lui Dumnezeu preot medic Martin Benedict (1931-1986) și a slujitorului lui Dumnezeu preot Anton Demeter (1925-2006).

Noi site-uri pentru cauzele de beatificare din Provincia „Sf. Iosif” din România

Distribuie cu:

Site-urile, lansate în anul 2022, se regăsesc în subdomeniul www.canonizari.ofmconv.ro și au un conținut vizual unitar, cu un meniu simplu, inedit și plăcut. Totodată, site-urile conțin informații consistente pentru cei care vor să afle cât mai multe despre viața și spiritualitatea acestor eroi ai credinței de pe meleagurile moldave ale Diecezei de Iași.

Pe pagina de start veți descoperi, chiar în slide-urile principale, locurile reprezentative din viața acestora, iar meniul site-urilor, fiind structurat accesibil, prezintă informații și repere biografice, detalii despre procesul de beatificare (cronologia procesului de beatificare, rugăciuni și ecouri în presă), resurse (scrieri, cărți, rugăciuni, Sfânta Liturghie votivă în cinstea Fericitei Veronica Antal), utile (locuri semnificative pentru viața și spiritualitatea lor) și informații despre cum puteți lua legătura cu responsabilii acestor cauze.

Totodată, în pagina de start a site-ului Fericitei Veronica Antal veți găsi un program spiritual pentru grupurile de pelerini ce vor vizita parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Nisiporești, unde se află osemintele Fericitei, și un program spiritual zilnic.

În plus, pe pagina de start a site-urilor veți găsi o secțiune cu ultimele noutăți și o altă secțiune cu articole și materiale despre spiritualitatea acestora. Bunăoară, pe pagina de start veți mai putea găsi materiale biografice și rugăciuni în diferite limbi: engleză, italiană, franceză, germană, spaniolă ș.a., dar și un album fotografic reprezentând viața lor în imagini.

O secțiune specială este dedicată celor care vor să trimită intențiile lor de rugăciune sau mulțumirile care ulterior se vor regăsi în pagina cu ex-voto al fiecărui site.

Pentru mai multe detalii, despre vrednicii eroi ai credinței, după pilda de viață a Sărăcuțului din Assisi, Fericita Veronica Antal, slujitorul lui Dumnezeu preot medic Martin Benedict și slujitorul lui Dumnezeu preot Anton Demeter, veți putea afla vizitând www.canonizari.ofmconv.ro.

Distribuie cu: