Loading...

Onești: Întâlnirea Familiei Franciscane – 2016

Distribuie cu:

În perioada 28 august – 01 septembrie 2016 va avea loc cea de-a VIII-a Întâlnire a Familiei Franciscane din România, având ca temă un verset caracteristic spiritului franciscan: „Lăudați-l pe Domnul că este bun, pentru că veșnică este îndurarea lui!” (Ps 118,1).


 

Anul acesta Întâlnirea Națională a Familiei Franciscane se va desfășura în localitatea Onești, jud. Bacău, la Sanctuarul capucin „Fericitul Ieremia Valahul”.

Sosirea participanților este programată pentru data de 28 august, iar programul propriu-zis al întâlnirii va începe în dimineața zilei de 29 august, cu Sfânta Liturghie prezidată de către custodele Lucian Dumea, OFMCap., din postura de gazdă, apoi în cea de-a doua zi va celebra ministrul provincial Teofil Petrișor, OFMConv., urmând ca în ultima zi să se încheie această Întâlnire Națională cu celebrarea sfintei liturghii de către ministrul provincial Orban Szabolcs, OFM, urmată de binecuvântarea solemnă cu relicva sfinților Francisc și Clara de Assisi.

Temele conferințelor și a dezbaterilor din acest an se vor opri asupra Milostivirii Domnului și asupra Misiunii franciscane și a urgenței vestirii Cuvântului în lumea contemporană.

Vă așteptăm cu drag și cu multă bucurie!
Pace și bine!

Pr. Alexandru Olaru, OFMConv.

∗∗∗

program_Onesti_01 program_Onesti_02 program_Onesti_03

Distribuie cu: