Loading...

Nunțiul Papal din România. Ecumenism și Diplomație

Noutate la Editura Serafica

Distribuie cu:

Carte apărută la Editura Serafica

Noutate la Editura Serafica

 

Cartea este tipărită în formatul 17×24 cm, conține index de nume și index de locuri, are 502 pagini, dintre care 32 pagini color.

Toți cei interesați își pot procura această carte de la Librăria „Sf. Anton” din incinta Seminarului Franciscan Roman sau de pe site-ul editurii www.edituraserafica.ro, precum şi de la celelalte librării catolice din ţară, la preţul special de 20 lei.

 

Se vorbeşte mult în ultima vreme despre imaginea României, iar în presă, la radio şi televizor, în cărţi nou apărute avem mereu ocazia să întâlnim felurite opinii. Mai rar însă avem prilejul – aşa cum ni-l oferă cartea de faţă – să vedem România prin prisma activităţii unui Nunţiu Apostolic.

Ni se oferă astfel, în paginile ce urmează, lucruri esențiale din activitatea publică a Arhiepiscopului Francisco-Javier Lozano, care a strâns în acest volum o mare parte a intervenţiilor sale la diferite evenimente care i-au marcat activitatea diplomatică pe teritoriul românesc.

O simplă parcurgere a titlurilor enumerate în cuprins ne vor da o idee asupra activității sale ca reprezentant al Sfântului Scaun în țara noastră, activități care, în cei cinci ani de când se află în România, însumează peste 300 de discursuri, omilii şi alocuţiuni cu diverse ocazii.

Cititorul atent poate să descopere singur, printre rânduri, o imagine „altfel” a ţării noastre şi a rolului ei pe scena internaţională, aşa cum le percepe un diplomat al Bisericii Catolice în angajamentul său pentru apărarea adevărului, a libertăţii, a demnităţii umane și a credinței.

Director Editura Serafica
Pr. Daniel Cătălin Romila, OFMConv

Editura Serafica, Roman
Str. Teiului, Nr. 20, 611047
edituraserafica@yahoo.com
www.edituraserafica.ro
Tel: 0233744611;
Cel: 0741120321; 0785222017

Distribuie cu: