Loading...

Invitație: Pelerinaj AMD la Cacica

Invitaţie la Pelerinajul Jubiliar al militanţilor Armatei Maicii Domnului la sanctuarul de la Cacica

Invitație la Cacica.

Distribuie cu:

Anul acesta se celebrează Jubileul de 100 de ani de la înfiinţarea Armatei Maicii Domnului, asociaţie publică internaţională de drept pontifical. Fondatorul acestei asociaţii este sfântul Maximilian Maria Kolbe, un frate franciscan conventual polonez. Aflându-se la studii la Roma, împreună cu încă alţi şase confraţi, studenţi ca şi el, au voit să ia atitudine faţă de propaganda agresivă anticlericală şi antireligioasă în vogă la acea vreme, implicându-se cu toate energiile lor printr-o ofensivă spirituală, propunând ca model şi sursă de slujire pe Preacurata Fecioară Maria, Neprihănit Zămislită.

Amintim că Preasfințitul Petru Gherghel a convocat pentru data de 8 octombrie 2017,la Sanctuarul de la Cacica, de sărbătoarea „Regina Sfântului Rozariu”, pe toți cei care fac parte dintr-o asociație sau mișcare mariană, cât și persoanele consacrate, cu ocazia încheierii jubilelului aparițiilor de la Fatima.

Ne unim și noi, membrii Armatei Maicii Domnului din Provincia „Sf. Iosif” din România, spre a participa la acest pelerinaj aniversar de har și binecuvântare, duminică, 08 octombrie 2017 la Cacica.

***

Programul celebrărilor

  • 10:00 – Primirea pelerinilor
  • 10:15 – Sfântul Rozariu şi ocazie de spovezi
  • 11:00 – Sfânta Liturghie prezidată de PS Petru Gherghel
  • 12:30 – Prânzul
  • 14:00 – Oră mariană
  • 15:00 – Coroniţa Divinei Îndurări – Încheierea

Vă aşteptăm cu drag!

***

Fr. Iulian Misariu este Asistent provincial al Armatei Maicii Domnului din România.

Distribuie cu: