Loading...

Invitație la celebrarea anuală a AMD

„Neprihănitei Fecioare Maria, Tămăduitoarea bolnavilor, încredințez toate persoanele care poartă povara bolii, împreună cu cei din familiile lor, precum și pe toți lucrătorii sanitari. Asigur tuturor cu afect apropierea mea în rugăciune și trimit tuturor din inimă binecuvântarea apostolică” (Papa Francisc, Mesajul pentru a XXVIII-a Zi Mondială a Bolnavului, 2020).

Invitație la celebrarea anuală a Armatei Maicii Domnului

Distribuie cu:

Noi, fiii Mariei și luptători sub stindardul ei imaculat, s-o urmăm pe Mama cerească, ascultând-o și punându-i în practică mesajul. Ca și în ceilalți ani, vă invităm la celebrarea anuală a Armatei Maicii Domnului care va avea loc marți, 11 februarie 2020, în biserica din Luizi-Călugăra (Bacău). 

Sunt invitați toți asistenții parohiali AMD, membrii activi din respectivele comunități parohiale, frații din casele de formare, frații provinciei, precum și credincioșii care doresc să participe la această celebrare mariană.

Program:
13.00 – Întâlnirea asistenților parohiali și a credincioșilor, la Trei-Cruci, Luizi-Călugăra;
13.00-14.00 – Procesiunea către biserică, în rugăciune și cânt;
14.00 – Cuvântul de bun-venit adresat de părintele paroh al comunității din Luizi-Călugăra, lângă grota din fața bisericii, urmat de prohodul pentru frații răposați, la mormântul Pr. Iosif Maria Petru Pal din biserică;
14.30-15.00 – Ungerea credincioșilor cu Uleiul Bolnavilor;
15.00 – Calea Sfintei Cruci;
16.00 – Adorație euharistică și oră de rugăciune mariană;
17.00 – Sfânta Liturghie solemnă, urmată de procesiunea în jurul Bisericii.
 

PACE ȘI BINE!

„Veniți la mine toți cei osteniți și împovărați și eu vă voi da odihnă” (Mt 11,28).

Distribuie cu: