Loading...

Huși-Corni: Hramul comunității

Într-o atmosferă binecuvântată, caracterizată de bucurie, emoție și rugăciune, comunitatea credincioșilor din Huși-Corni a sărbătorit hramul „Nașterea Sfintei Fecioare Maria”, vineri, 8 septembrie 2023.  

Sărbătoarea hramului în comunitatea din Huși-Corni

Distribuie cu:

Sfânta Liturghie solemnă a hramului a fost la ora 18:00, prezidată de Mons. Iosif Păuleț, Episcop de Iași, având alături pe pr. Emilian Dumea, vicar provincial, pr. Antonio Ramina, rector al bazilicii „Sfântul Anton” din Padova (Italia), pr. Gabriel Dancă, paroh al comunității din Huși-Corni, împreună cu preoții care slujesc în această parohie, preoți, fii ai comunității, precum și preoți parohi și vicari din împrejurimi, fiind de față și autoritățile civile, locale și județene, precum și credincioșii din comunitate și din împrejurimi.   

La cuvântul de învățătură, Preasfințitul Iosif Păuleț, a evidențiat bucuria pe care ne-a oferit-o Dumnezeu prin nașterea Fecioarei Maria, pe care a ales-o din veșnicie de a fi tabernacolul viu al lui Isus Cristos, mamă și protectoare a noastră. De asemenea, ne-a îndemnat de a imita virtuțile Sfintei Fecioare Maria și de a ne ruga cu încredere.

La finalul celebrării solemne, părintele paroh Gabriel Dancă a transmis un gând de mulțumire și recunoștință tuturor, pentru participare, implicare și colaborare.

*

Mai multe imagini se pot vedea aici.

Distribuie cu: