Loading...

Comisia Națională a Familiei Franciscane în sesiunea de toamnă

Distribuie cu:

Între zilele 8 și 9 octombrie 2016, Comisia Națională a Familiei Franciscane din România s-a reunit, de această dată, la poalele muntelui Tâmpa din Brașov, la Mănăstirea Fraților Franciscani Minori din str. Sfântul Ioan Botezătorul, Brașov.


 

famialia_franciscana_int

Pe ordinea de zi am avut două puncte importante: analiza retrospectivă a Întâlnirii Familiei Franciscane din august, anul acesta, de la Onești, întâlnire ce a avut nespuse ecouri pozitive și realizări meritorii, precum și organizarea următoarei întâlniri anuale a Familei Franciscane: cu deciderea perioadei de desfășurare, a locației, a temei și a programului propriu-zis. La această sesiune au participat toți membrii comisiei franciscane: OFM, OFMConv, OFMCap, SFMA, CFSF, FCJM, OFS.

Așadar, pentru cei care așteaptă cu nerăbdare, anunțăm în mod oficial, că următoarea Întâlnire a Familiei Franciscane din România va avea loc la Brașov, la biserica „Inima Preasfântă a lui Isus”, din calea Zizinului și, respectiv, biserica „Sf. Ioan Botezătorul” a Fraților Minori, în perioada 9-11 august 2017, cu tema: „Să urcăm pe Muntele Fericirilor la Casa Domniței Sărăcia”.

La această a IX-a Întâlnire Națională a Familiei Franciscane suntem convinși că participarea va fi numeroasă. De aceea, vă așteptăm cu drag, pe toți cei din țară, care aparțineți carismei franciscane, pentru a ne întâlni în număr cât mai mare și de a ne bucura cu toții de momentele frumoase pe care Dumnezeu ni le pune la dispoziție prin bunăvoința gazdelor și a organizatorilor acestor Întâlniri anuale.

Programul îl vom face cunoscut ulterior fiecărei case religioase, până la sfârșitul anului în curs. Mulțumindu-i Domnului pentru această nouă oportunitate, aduc mulțumiri și recunoștință tuturor pentru implicarea arătată, fratelui Alexandru Vasiliu OFS, pentru ajutorul acordat în aceste zile și, nu în ultimul rând, prin fr. Hugo Guia OFM,  tuturor fraților franciscani de la Brașov și Pârâul Rece, pentru disponibilitatea dovedită.

Domnul să ne binecuvânteze pe toți cu tot harul său!

Fr. Alexandru Olaru, OFMConv

interior-pace-si-bine

Distribuie cu: