Loading...

Ziua copilului la Hălăucești

În ziua de 5 iunie 2021, în Parohia „Nașterea Sfintei Fecioare Maria” din Hălăucești, s-a desfășurat Ziua copilului la nivel parohial, care a avut ca temă „Țintește mai sus!”.

Ziua copilului la Hălăucești

Distribuie cu:

Sărbătoarea a început cu Sfânta Liturghie de la ora 10:00, celebrată de pr. Daniel-Anton Lucaci, parohul comunității, și de pr. Dănuț Ciubotaru, responsabil cu grupul copiilor. Copiii au putut să-l întâlnească pe Isus prezent în Sfânta Euharistie, să se roage și să cânte împreună. În cuvântul său de învățătură, pr. Dănuț Ciubotaru a accentuat, în special, chemarea și datoria fiecărui copil de a trăi mereu în prezența lui Isus.

„Țintește mai sus!” este îndemnul Preasfințitului Iosif Păuleț, episcop de Iași, care se adresează fiecărui copil, dar și fiecărui părinte.

După Sfânta Liturghie, sărbătoarea a continuat cu un program artistic pregătit de animatori împreună cu copiii, care a inclus diferite momente: dansuri populare, cântece populare, bansuri, jocuri și voie bună, dar și o gustare din partea parohiei.

„Binecuvântat să fie Dumnezeu pentru lucrările sale minunate; binecuvântați să fie toți copiii din Dieceză și din întreaga lume!!”

* * *

Sâmbătă, 5 iunie 2021, copiii din parohia romano-catolică „Nașterea Sfintei Fecioare Maria” din Hălăucești și-au sărbătorit ziua prin celebrarea Sfintei Liturghii și un program artistic variat. #Paceșibine!

Publicată de Provincia OFMConv. din România pe Marţi, 8 iunie 2021

Distribuie cu: