Loading...

Un nou ajutor umanitar

În zilele de 27-28 mai 2023, trei frați franciscani conventuali ai Provinciei „Sf. Iosif” din România, prin intermediul Fundației Umanitare Pacea din Roman, au desfășurat o a patra misiune umanitară în localitățile Boryspil și Kiev din Ucraina.

Un nou ajutor umanitar prin Fundația Pacea în Ucraina

Distribuie cu:

„A fost o seară, apoi o dimineață”, au fost și „artificii” în timpul nopții pe cer, aproximativ 54, iar dacă ar fi rămas încă o noapte ar fi avut ocazia să asiste la și mai multe drone și bombe, întrucât peste noapte cerul Kievului a fost asediat prin astfel de lovituri, dar slavă Domnului frații sunt în afara oricărui pericol, reîntorcându-se cu bine acasă.

Ca de-obicei, misiunea umanitară a constat în ceea ce frații franciscani de acolo au solicitat, adică ceea ce ei știu că este necesar oamenilor pe care îi ajută și „apărătorilor patriei”.

Mulțumiri binefăcătorilor și de această dată: oameni de bunăvoință din țară și din străinătate pentru donațiile financiare cu care s-au achiziționat o parte din produse și astfel s-au putut parcurge din nou 1600 km cu cele 2 busuri până la Boryspil și înapoi, precum și Băncii locale pentru alimente Roman pentru cealaltă parte de produse donate!

Tuturor le mulțumim pentru contribuția lor la crearea Păcii!

*

Mai multe imagini puteți vedea aici.

Distribuie cu: