Loading...

Târgul Internațional Catholic Expo, 6-8 octombrie, Cluj-Napoca

Distribuie cu:

În perioada 6-8 octombrie 2016, toți preoții și credincioșii romano-catolici si greco-catolici sunt așteptați să viziteze cea de-a IV-a ediție a Târgului Internațional de Veșminte, Icoane, Orgi, Statuete, Cărți și Obiecte Liturgice, CATHOLIC EXPO, care va avea loc la Cluj-Napoca, Centrul Expo Transilvania.


Târgul Internațional Catholic Expo, 6-8 octombrie 2016, Cluj-Napoca

Târgul Internațional Catholic Expo, 6-8 octombrie 2016, Cluj-Napoca

Va fi un eveniment deosebit care va reuni, pe o suprafață expozițională impresionantă, producători de renume din Polonia, Grecia, Serbia, Bulgaria, Italia ș.a.m.d. Este o ocazie unică pentru preoți și credincioși de a admira și cumpăra obiecte și devoționale de la producători cu tradiție, aflați pentru prima dată în România și de a-i redescoperi pe producătorii români.

Vor fi prezente turnătorii de clopote fondate la 1800, ateliere de ornate din Italia și Polonia recunoscute internațional, producători de rozarii de la Czestochowa din chihlimbar, cristal, lemn de nuc, lemn de măslin etc, producători de ostie din Polonia și Italia, producători de tămâie din Grecia și mulți alții. Nu vor lipsi nici editurile cu profil religios. Vizitatorii vor putea cumpăra ultimele titluri apărute la editurile Serafica, Sapienția, Galaxia Gutenberg, Editura ARCB.

Evenimentul va fi unul bogat în experiențe întrucât în afară de cei 100 de expozanți din 6 țări, cei prezenți vor avea parte și de tombole cu premii și surprize. Tot în cadrul târgului se vor desfășura ateliere de pictură icoane, concerte de orgă, lansări de carte și de produse. Catholic Expo este singura manifestare expozițională din S-E. Europei dedicată preotului și credinciosului romano-catolic și greco-catolic, dar și parohiilor, mănăstirilor și magazinelor de obiecte bisericești.

∗∗∗

Detalii suplimentare și informații actualizate găsiți pe situl târgului: www.catholicexpo.eu și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/targul.catolic.

Distribuie cu: