Loading...

Rugăciune pentru pace în lume

Dragi confrați, pace și bine! În ultimele zile este cunoscut tuturor, la nivel global, posibilitatea unui conflict armat în Europa de Est; în diferite țări în care activează frați ai Ordinului.

Apel la rugăciune pentru pace în lume din partea Ministrului general, fr. Carlos A. Trovarelli

Distribuie cu:

Încă o dată, marile puteri ale lumii, din rațiuni geopolitice sau din alte interese, se joacă cu darul neprețuit al păcii și cu integritatea oamenilor, care reprezintă un dar al lui Dumnezeu.

Așadar, împreună cu confrații, îndeosebi din aceste țări și din Federația FEMO (Federația Europei Centrale și Orientale), solicit întregului Ordin să aleagă, la nivel comunitar, o zi din săptămâna aceasta pentru a celebra o oră de Adorație Euharistică și pentru a recita Sfântul Rozariu, implorând darul păcii pentru partea aceasta a lumii și, de asemenea, pentru toate celelalte țări unde nu este respectată pacea.

Totodată, să-l implorăm și pe seraficul nostru părinte sfântul Francisc, care a trăit și a vestit pacea, să mijlocească la Dumnezeu pentru pace în lume.

Așadar, în această săptămână (14-20 februarie 2022) toate comunitățile să aleagă, vă rog, o zi dedicată acestei rugăciuni.

Vă salut din nou, cu pace și bine!

Fr. Carlos Alberto TROVARELLI, Ministru general
al Ordinului Fraților Minori Conventuali

*

Material apărut pe www.ofmconv.net

 

*

Distribuie cu: