Loading...

Revista „Mesagerul Sfântului Anton” are un nou site

Cu bucurie și recunoștință, față de toți cei care ne-au fost întotdeauna alături și ne-au urmărit și susținut număr de număr, noi, frații redacției Mesagerul Sfântului Anton, ținem să vă anunțăm că astăzi, 04 noiembrie 2016, a fost lansată o nouă versiune a site-ului revistei noastre.

Captură din pagina principală a noului site al revistei „Mesagerul Sfântului Anton”

Distribuie cu:

Cu un aspect nou și o structură menită să faciliteze accesul la informații, site-ul vine în sprijinul acelora care sunt în căutarea unei priviri franciscane asupra lumii și a realității curente și vor să citească în lumina credinței diferitele evenimente sociale și ecleziastice. Totodată, ne propunem să fim ecoul, în timp, al mesajului Sfântului Minunilor, dar și să oferim cititorilor o intercitat_albert_petrupretare actuală a credinței creștine, să dovedim că tezaurul spiritual, evanghelic este inepuizabil.

Cu o interfață de căutare prietenoasă, site-ul asigură o încărcare rapidă a informațiilor și o navigare ușoară atât printre ultimele știri publicate, cât și posibilitatea accesării secțiunii Arhiva revistei, unde pot fi găsite articole publicate pe versiunea anterioară a site-ului.

Revista Mesagerul Sfântului Anton este o revistă de spiritualitate (bimestrială) redactată de frații franciscani din România, al cărei început este legat de inițiativa pr. Petru Albert, care, în toamna anului 1993, în colaborare cu Frații Franciscani Conventuali de la Padova, a tipărit primul număr al revistei și a stabilit sediul la Roman.

Profilul revistei Mesagerul Sfântului Anton este cel al unei publicații general-spirituale cu un spectru larg de preocupări precum: viața Bisericii și spiritualitate, biblie, interpretare biblică, dar și poezie, literatură religioasă, critică, sociologie, filosofie, istorie etc.

Pace și bine!

∗∗∗

Puteți accesa noul site al revistei Mesagerul Sfântului Anton la următorul link: www.mesagerulsfantulanton.com

 

Distribuie cu: