Loading...

Prăjești: Weekend vocațional

În perioada 29-30 aprilie 2023, la Casa de Postulandat din Prăjești (BC), s-a desfășurat un weekend vocațional pentru seminariștii din clasa a douăsprezecea de la Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi” din Roman (NT) sub egida „Veniți și vedeți” (In 1, 39).

Weekend vocațional la Prăjești

Distribuie cu:

De-a lungul celor două zile, călăuziți de părinții formatori, seminariștii au avut posibilitatea să cunoască mai îndeaproape realitatea casei de la postulandat, natura, obiectivul general și obiectivele specifice pe care le comportă această etapă de formare, dar și să aprofundeze tema vocației.

Pe lângă programul spiritual (sfintele Liturghii, adorația euharistică, celelalte momente de rugăciune, colocvii cu frații formatori), timpul de destindere, de comuniune fraternă, mărturia fratelui postulant, tinerii seminariști s-au bucurat și de oportunitatea de a vizita Complexul Mezeal „Paul Țarălungă” și Grădina Botanică din Prăjești.

Dumnezeu să-i însoțească și să-i binecuvânteze cu harurile sale, prin mijlocirea Sfântului Francisc, pe fiecare dintre acești seminariști care au călcat pragul Casei de Postulandat și s-au bucurat de acest timp frumos.

*

Publicată de Provincia OFMConv. din România pe Luni, 1 mai 2023

Distribuie cu: