Loading...

Novenă și rugăciuni în cinstea sfintei Fecioare Maria de la Fatima

La Editura Serafica a apărut de curând, în colecția „Rugăciunea creștinului”, cartea „Novenă şi rugăciuni în cinstea Sfintei Fecioare Maria de la Fatima”; format: 10/14; pagini: 60; preț: 3 lei.

Novenă și rugăciuni în cinstea sfintei Fecioare Maria de la Fatima.

Distribuie cu:

Acest an marchează Centenarul aparițiilor Sfintei Fecioare la Fatima. Evenimentul angajează întreaga Biserică Catolică în acțiuni destinate cunoașterii aparițiilor Sfintei Fecioare, readuce în atenție mesajul Preacuratei și trăirea acestuia. De altfel, mesajul transmis de Sfânta Fecioară celor trei copii vizionari de la Fatima nu este deloc complicat. La întrebarea Luciei adresată Doamnei mai strălucitoare decât soarele: „Cine sunteți și ce doriți de la mine?” Doamna a răspuns: „Nu vă temeți! Eu sunt Fecioara Sfântului Rozariu. Rugați-vă, rugați-vă mult și faceți jertfe pentru păcătoși, deoarece multe suflete se afundă în iad, căci nu-i cine să se roage și să se jertfească pentru ele”.

Invitația recitării zilnice a Rozariului este reluată de Sfântul Ioan-Paul al II-lea, care descrie motivul în Scrisoarea sa despre Rozariu: Rugați-vă Rozariul pentru fii și, chiar mai mult, împreună cu ei, educându-i de mici la acest moment de rugăciune zilnică. Reprezintă un ajutor spiritual care nu trebuie desconsiderat”.

Sfântul Rozariu face minuni în viața noastră; ne unește și ne face să ne concentrăm asupra lui Dumnezeu și nu asupra noastră. Într-o familie realizează minuni atât la nivel psihologic, cât și afectiv, ne dăruiește o enormă putere spirituală în lupta noastră împotriva păcatului. În viața spirituală, puterea noastră nu este de ajuns. Ne putem gândi că suntem buni sau virtuoși, dar oricând o ispită neașteptată ne poate învinge.

Mesajul Mamei noastre cerești „Rugați-vă Rozariul” și îndemnul Sfântului Părinte Papa Ioan-Paul al II-lea reprezintă lucrul cel mai bun pe care putem să-l facem pentru familie, pentru Biserică și societate.

Cartea de rugăciuni conține în partea de început o descriere a localității  portugheze și prezintă succint istoricul apariției Fecioarei Maria la Fatima, deopotrivă cu mesajele transmise de Fecioara Maria, făcând din Fatima un teritoriu sacru. Apoi, cartea de rugăciuni conține Novena în cinstea Fecioarei Maria de la Fatima (novenă putând fi recitată în orice perioadă a anului), urmată de Novena de pregătire la sărbătoarea Fecioarei Maria (4-12 mai), după care este așezat Actul de consfințire la Sfânta Fecioară Maria și Consfințirea Mariei. În partea de final, sunt incluse rugăciuni rostite de către papa Francisc cu ocazia Jubileului de 100 de ani de la Fatima.

***

Novenă și rugăciuni în cinstea Sfintei Fecioare Maria de la Fatima
sub îngrijirea Pr. Daniel Romila, Editura Serafica, 2017; ISBN 9786067700565; colecția Rugăciunea creștinului, 10/14 cm; 60 pp.; 3 lei.

***

În limita stocului disponibil, cartea poate fi procurată prin comandă:
prin poștă: Editura Serafica, str. Teiului, 20; 611047 – Roman (NT);
prin e-mail: edituraserafica@yahoo.com;
prin telefon: 0741.120.321 (Orange); 0785.222.017 (Telekom mobil); 0233.744.611 (Telekom fix);
prin website (online): www.edituraserafica.ro; www.emag.ro

Distribuie cu: