Loading...

Luizi Călugăra: luarea în posesie canonică a parohiei de către noul paroh

Distribuie cu:

Bun venit, părinte paroh Iosif Beșleagă!

Întreaga comunitatea din Luizi-Călugăra, în ziua de duminică, 19.10.2014, îmbrăcând cu mic cu mare hainele de sărbătoare, în spirit de credință, a trăit un moment de mare bucurie și emoții primind în mijlocul ei pe nou paroh în persoana fratelui Iosif Beșleagă.

La această sărbătoare a comunității, au fost prezenți, părintele decan Isidor Dâscă, care prin frumoasele cuvinte de învățătură spuse în cadrul predicii a încurajat pe noul părinte paroh dar și întreaga comunitate să fie mereu fideli lui Isus, punând în practică cuvântul Său, și vestindu-l prin exemplu, tuturor.

Din partea provinciei franciscane au fost prezenți la acest moment de bucurie și emoție a comunității, părintele vicar provincial Iacob Fabian, părintele secretar Daniel Romila, precum și alți preoți invitați.

Întreaga comunitate, prin reprezentantul ei, în spirit de credință, prezentă la Sfânta Liturghie de la orele 11.00, i-a urat din inimă noului paroh să păstorească mulți ani această comunitate cu mult curaj, credință și iubire în Domnul şi s-o conducă la sfinţenie.

La final noul paroh fr. Iosif a salutat întreaga comunitate parohială şi le-a mulţumit pentru frumoasa primire, aducându-şi aminte în salutul său de moto-ul de la primiţia lui de acum 10 ani în urmă: „Cum voi putea mulțumi Domnului pentru tot ceea ce mi-a făcut? Voi lua potirul mântuirii și voi binecuvânta numele Lui”.

Mult succes părinte paroh Iosif Beșleagă, în noua misiune pe care a-i primit-o, iar noi fraţii din convent te vom susţine cu ajutorul Domnului şi a Maicii Sale!

Fr. Gabriel Bogleş

Awesome Flickr Gallery Error - Invalid signature

Distribuie cu: