Loading...

ITRCF: Concurs de admitere [II]

Institutul Teologic Romano-Catolic Franciscan din Roman anunță că în perioada 18-21 septembrie 2019, între orele 09.00-16.00, va avea loc cea de-a doua sesiune de admitere pentru anul academic 2019-2020.

Concurs de admitere la Facultatea de Teologie Pastorală, septembrie 2019

Distribuie cu:

Înscriere la Institutul Teologic Franciscan din Roman: Bieniul de filosofie – la zi; Facultatea de Teologie Pastorală – la zi; cursuri biblice – în weekend.

Bieniul de Filosofie constă în doi ani de cursuri la zi. La sfârșitul fiecărui curs se ține examen și se eliberează un atestat.

Facultatea de Teologie Pastorală constă în patru ani de cursuri la zi. La sfârșitul celor patru ani se eliberează diplomă de licență în Teologie Pastorală.

Cursurile de Biblie se țin sâmbăta de la 9.00 la 12.15. Aceasta este o formare biblică, în vederea aprofundării credinței creștine, fondată pe mesajul revelat al Bibliei. Cursurile sunt oferite de Centrul de Studii Biblice al ITRCF. Se poate participa și la cursurile la zi.

* * *

Acte necesare:
Cerere înscriere tip;
Diploma de bacalaureat în original și fotocopie (doar pentru Bieniul de Filozofie și Facultatea de Teologie Pastorală);
Copie legalizată după certificatul de naștere; Copie BI/CI
Certificat de Botez;
Adeverință medicală de la medicul de familie; Alte diplome de absolvire;
4 Fotografii: 2X4/7 cm; 2X5/3 cm; Dosar plic

* * *

Sesiunea de înscriere se va desfășura după următorul program:
18-21 septembrie 2019, orele 09.00–16.00

Mai multe informații suplimentare se pot obține de la adresele de e-mail: rectoritrcf@gmail.comdecanatitrcf@gmail.comsecretariat.itrcf@gmail.com; sau direct la Secretariatul  Facultății: tel: 0233/731002; http:/www.itrcf.ofmconv.ro 

Toate dosarele se depun la Secretariatul  Facultății de Teologie Pastorală, str. Ștefan cel Mare, 268/B, 611040- Roman (NT).

* * *

Rector, Pr. Mihai Afrențoae
Secretar, Pr. Francisc Ghervase
Decan, Pr. Bernadin Duma

Distribuie cu: