Loading...

Invitație la Campus vocațional „Veniți și vedeți”

Distribuie cu:

Liceul Teologic Romano-Catolic ”Sfântul Francisc de Assisi” de pe strada Ștefan cel mare, nr. 268/B, din localitatea Roman, județul Neamț, organizează campusul vocațional sub egida ”Veniți și vedeți” pentru elevii din clasa a VIII-a care doresc de a vedea și experimenta viața de seminar.

Campusul vocațional se va desfășura în zilele de 13-15 aprilie 2015 la Seminarul Franciscan din Roman, județul Neamț.

Activitățile vor începe luni, 13 aprilie 2015 la ora 12,00 și se vor încheia miercuri, 15 aprilie 2015 la ora 14,00.

Pentru o bună organizare, rugăm pe cei care doresc să particicipe la campus, să se înscrie sunând la secretariatul seminarului (0233/741421) sau la Pr. Cristinel Sociu (0766/465857).

Vă așteptăm cu drag!

***

Un astfel de campus are loc anual la acest liceu, tocmai pentru a le oferi şansa celor care cochetează cu gândul de a se înscrie la seminar, de a vedea cum se desfăşoară activităţile zilnice din viaţa seminariştilor şi ce anume pot învăţa la un astfel de liceu. În timpul acestui campus, elevii vor avea parte de un program pregătit de fraţii din echipa formativă şi de profesorii instituţiei de învăţământ, program care cuprinde diferite prezentări şi discuţii în grupuri cu privire la viaţa Sfântului Francisc de Assisi, la istoria franciscanilor conventuali şi o prezentare a Liceului Teologic Romano-Catolic “Sfântul Francisc de Assisi”.

 

Distribuie cu: