Loading...

Huși-Corni: Pelerinajul ministranților

Cu o bucurie imensă și o nerăbdare de nestăpânit, 17 ministranți din Parohia „Nașterea Sfintei Fecioare Maria”, în dimineața zilei de 21 februarie 2023, la inițiativa părintelui paroh Gabriel Dancă, au realizat un pelerinaj spiritual.

Pelerinajul ministranților din Parohia R-C „Nașterea Sfintei Fecioare Maria” Huși-Corni

Distribuie cu:

Ministranții, în spirit de credință, s-au rugat pentru ei și familiile lor la mormântul Slujitorului lui Dumnezeu preot Anton Demeter, apoi la mormântul Fericitei Veronica Antal, iar după ce părintele paroh și preoții care i-au însoțit au celebrat o Sfântă Liturghie cu toții au avut bucuria de a atinge mormântul și de a se ruga.

Pelerinajul spiritual a cuprins și vizitarea a două biserici, din Tămășeni și din Adjudeni. Toți au fost profund impresionați și bucuroși de ceea ce au văzut.

Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru realizarea acestui frumos și edificator pelerinaj spiritual al ministranților. Fie ca Slujitorul lui Dumnezeu preot Anton Demeter și Fericita Veronica Antal, să mijlocească pentru fiecare ministrant în parte și pentru familiile lor, har și binecuvântare.

*

Mai multe imagini puteți vedea aici.

Distribuie cu: