Loading...

Campus organizat la Huşi

În perioada 31 iulie – 6 august 2023, în Parohia „Naşterea Sfintei Fecioare Maria” din Huşi-Corni s-a desfăşurat campusul de vară pentru copii cu tema „Duhul Sfânt împărțitor de daruri”.

Campus de vară în parohia „Naşterea Sfintei Fecioare Maria” din Huşi

Distribuie cu:

A fost o săptămână intensă, copii au fost bucuroși, implicați și fericiți pentru tot ceea ce au trăit. Dar promotorii, adică frații, surorile și tinerii, s-au pregătit timp de două săptămâni pentru ca totul să decurgă bine.

Mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a fost alături cu harul său și cu cele șapte daruri despre care au fost făcute toate catehezele și activitățile pentru a le aprofunda. Au participat aproximativ 150 de copii, 25 de tineri, iar echipa care a condus totul a fost formată din pr. paroh Gabriel Dancă, pr. Gabriel Bogles, sr. Ionela, sr. Bernaveta de la Surorile Franciscane Misionare de Assisi și sora Maria de la Surorile Don Morinello.  Am primit multă energie și curajul de a înfrunta căldura și oboseala, văzându-i pe copii cu câtă dorință veneau să se joace, să participe la toate activitățile făcute de către animatorii lor.

Am încheiat săptămâna cu o seară frumoasă pregătită de către animatori și copii, scenete, dansuri și cu multă bucurie. Dar cel mai important a fost Sfânta Liturghie în dimineața zilei de 6 august, Schimbarea la față a Domnului. O celebrare foarte frumoasă care a încununat săptămâna noastră de muncă și bucurie!

*

Mai multe imagini puteţi vedea aici.

Distribuie cu: