Loading...

Campus de vară la Târgu Trotuș

În perioada 29 iulie – 4 august 2019, în Parohia ,,Trupul și Sângele Domnului”, din Târgu Trotuș a avut loc campusul estiv intitulat: ,,Curajoși ca Maria”.

Târgu Trotuș: Campusul „Curajoși ca Maria”

Distribuie cu:

Programul campusului s-a desfășurat zilnic între orele 10:00 – 18:00, participând atât animatorii, în număr de 23, cât și copiii comunității, în  număr de aproximativ 100. Campusul este organizat anual cu scopul de a-i atrage pe cei mici spre credință, spre a-i învăța adevăratele valori,  precum și diferite lucruri noi. Tema campusului ne-a ajutat să vedem ce înseamnă a fi cu adevărat curajoși asemenea Mariei și prin intermediul unui film de animație, foarte reușit, vizionat zilnic, pe diferite părți. Copiii au învățat multe lucruri despre Sfânta Familie și legătura dintre membrii ei. Au fost foarte activi atât în timpul Sfintelor Liturghii, cât și în timpul catehezelor, precum și la jocuri, bansuri, ateliere, karaoke etc. Organizatorii acestui campus s-au pregătit cu multă atenție, s-au implicat în mod activ pentru a face ceva special pentru ei și pentru copii.

Dorim să mulțumim bunului Dumnezeu pentru acest timp binecuvântat și să adresăm mulțumiri tuturor celor care au participat și s-au implicat, de asemenea sponsorilor noștri care au făcut ca această inițiativă sa fie cât mai frumoasă și reușită.

* * *

În perioada 29 iulie – 4 august 2019, în Parohia ,,Trupul și Sângele Domnului”, din Târgu Trotuș a avut loc campusul estiv intitulat: ,,Curajoși ca Maria”. #Paceșibine!

Publicată de Provincia OFMConv. din România pe Sâmbătă, 10 august 2019

Distribuie cu: