Loading...

Hălăucești: Campusul „Regele Leu”

În perioada 29 iulie – 4 august 2019 în Parohia „Nașterea Sfintei Fecioare Maria” din Hălăucești, s-a desfășurat campusul copiilor „Regele Leu”. Au participat peste 300 de copii și animatori.

Hălăucești: Campusul „Regele Leu” destinat copiilor

Distribuie cu:

Pornind de la povestea “Regele Leu” tematicile care ne-au însoțit în aceste zile au fost următoarele: bucuria de a trăi, prudența, tăria, prietenia și dreptatea. Astfel, această săptămână ne-a ajutat să vedem viața ca pe o minune, să ne bucurăm din plin de acest dar minunat primit de la Dumnezeu și să-l prețuim, să fim prudenți în toate, să fim oameni cumpătați, tari și perseverenți în bine, să redescoperim valoarea și frumusețea prieteniei și să trăim în dreptate relația noastră cu Dumnezeu, cu aproapele și cu noi înșine.

În fiecare zi ne-am bucurat de diferite activități precum teatru (sceneta zilei), cateheză, bansuri, jocuri și competiții.  

Celebrarea zilnică a Sfintei Liturghii ne-a oferit tuturor posibilitatea să aprofundăm tema zilei, să creștem în cunoașterea lui Dumnezeu, în prietenia cu Isus și cu semenii noștri. În penultima zi a campusului am avut parte și de un mic spectacol cu un clovn, care a adus multă bucurie pe chipurile și în inimile copiilor.  

La încheierea campusului, în ziua de duminică, am participat la 2 momente deosebite: sfânta Liturghie de la ora 09.30 celebrată de către părintele paroh, în care împreună i-am adus mulțumire și laudă bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce am putut învăța și primi în acest timp și spectacolul final care a avut loc la “Căminul Cultural” din Hălăucești, începând cu ora 12.30, timp în care fiecare dintre cele 9 grupe a pregătit un moment artistic special, în prezența părinților și a celorlalți credincioși din localitatea noastră.

Mulțumim tuturor copiilor și animatorilor, organizatorilor și binefăcătorilor care au contribuit la buna desfășurare a acestei săptămâni a campusului estiv.

* * *

În perioada 29 iulie – 4 august 2019 în Parohia „Nașterea Sfintei Fecioare Maria” din Hălăucești, s-a desfășurat campusul copiilor „Regele Leu”. Au participat peste 300 de copii și animatori. #Paceșibine!

Publicată de Provincia OFMConv. din România pe Sâmbătă, 10 august 2019

Distribuie cu: