Loading...

Au trecut la Domnul frații Petru Avădănii și Petrică Sascău

Fr, Petrică Sascău şi Pr. Petru Avădănii

Distribuie cu:

Fr, Petrică Sascău şi Pr. Petru Avădănii

Fr. Petrică Sascău şi Pr. Petru Avădănii

O veste tristă ne-a zguduit pe toți în dimineața zilei de 30 iulie. Doi frați franciscani, părintele Petru Avădănii și fratele Petrică Sascău au murit la ora 08.10 într-un grav accident rutier petrecut la Călimănești, aproape de Focșani pe când se întorceau de la București. Amândoi făceau parte din comunitatea de la Luizi Călugăra. Părintele Petru Avădănii, din Pildești, județul Neamț, avea 32 de ani și era vicar la Luizi Călugăra, iar Petrică Sascău, originar din Luizi avea 37 de ani și era dascăl în aceeași localitate.

Cuvintele ni se opresc, parcă și glasul ni se stinge, la această veste dureroasă. Ce putem spune și ce putem face acum decât să ne rugăm în tăcere până când durerea se va atenua puțin și rănile se vor mai tămădui.

În aceste ceasuri de durere Provincia îi îndeamnă pe frați la rugăciune pentru întărirea și mângâierea în speranță și credință a familiilor îndoliate. Suntem alături de familiile lor și ne rugăm insistent la Dumnezeu ca să ne întărească pe toți prin puterea credinței.

Liturghiile de înmormântare vor avea loc în satele natale după următorul program: vineri, orele 10.00 la Luizi Călugăra pentru fratele Petrică Sascău şi sâmbătă, orele 10.00 la Pildeşti pentru părintele Petru Avădănii.

Domnul să-i odihnească în pace și să-i primească în Împărăția sa!

Pr. Petru Avădănii

Pr. Petru Avădănii

Fr. Petrică Sascău

Fr. Petrică Sascău

Distribuie cu: