Loading...

Serafica: Apariție editorială

La Editura Serafica a apărut cartea „Conceptualizarea și combaterea violenței”, de pr. Sergiu-Daniel Antal; format: 14×20 cm; 180 de pagini; preț 14 lei.

Conceptualizarea și combaterea violenței. Analiza discursurilor mediatice cu privire la violența domestică din România (2017-2018).

Distribuie cu:

Studiul dedicat temei violenței, semnat de părintele Sergiu-Daniel Antal, vrea să fie o radiografie atentă a fenomenului violenței, poate cea mai prezentă și nerezolvată problemă din țara noastră. Ochiul critic al autorului, conștient de gradul de complexitate a problemei, vrea să-și focalizeze direcția asupra implicării instituțiilor Statului și a reprezentanților societății civile, pe cale legislativă și concretă, în abordarea, cu maximă responsabilitate, a situației persoanelor implicate în ambele părți ale baricadei.

Ne aflăm în fața unei cărți, foarte bogată în informații, care încearcă să surprindă, din mai multe perspective complementare, juridică, comunicațională, socială, familială, fenomenul generalizat al violenței și percepția, în prevalență ambiguă, care există în mentalul colectiv, fapt care ar trebui să preocupe direct, în aceeași măsură, pe guvernanți și societatea civilă, în vederea eradicării, prevenirii, sancționării tuturor actorilor neglijenți, iresponsabili, lipsiți de interes, manipulatori conștienți ai adevărului, care tratează superficial sau parțial fenomenul violenței domestice.

Este o carte care merită citită cu interes, pentru că reprezintă o contribuție semnificativă la înțelegerea corectă a consecințelor negative, uneori previzibile, în multe cazuri imprevizibile, ale acestui fenomen social.

* * *

Conceptualizarea și combaterea violenței. Analiza discursurilor mediatice cu privire la violența domestică din România (2017-2018)
pr. Sergiu-Daniel Antal, Editura Serafica, 2020; ISBN 9786067701517; format 14×20 cm; 180 de pagini; 14 lei.

* * *

În limita stocului disponibil, cartea poate fi procurată prin comandă:
prin e-mail: edituraserafica@yahoo.com;
prin telefon: 0741.120.321; 
prin website (online): www.edituraserafica.ro
sau la librăriile catolice partenere.

Distribuie cu: