Loading...

Huși: Prima Împărtășanie

Duminică, 12 iunie 2022, în cadrul Sfintei Liturghii de la ora 11.00, prezidată de părintele paroh Gabriel Dancă, un număr de 14 copii din parohia „Nașterea Sfintei Fecioare Maria” din Huși- Corni, cu mari emoții și bucurie, au pășit încrezători în Casa Domnului pentru a-l primi pentru prima dată în viața lor pe Isus Cristos în Sfânta Împărtășanie.

Prima Sfântă Împărtășanie în parohia din Huși-Corni

Distribuie cu:

Cei 14 copii l-au primit pe acela care i-a încurajat cu cuvintele: „Și iată, eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul lumii” (Mt 28,20), pe Isus care din acea zi le-a promis că va fi oaspetele ceresc al sufletului pe tot parcursul vieții. Le-au fost alături părinții, frații și surorile, bunicii, rudele, dar și întreaga comunitate, care prin participarea la Sfânta Liturghie, a făcut să crească mai mult în ființa lor emoția și bucuria. Într-un glas cu toții au promis că nu o vor uita niciodată ziua aceasta.

Mulțumim bunului Dumnezeu pentru acești minunați copii și fie ca Isus cel pe care l-au primit în sufletul lor, să le călăuzească mereu pașii spre sfințirea sufletului și spre dobândirea vieții veșnice.

*

Publicată de Provincia OFMConv. din România pe Marţi, 14 iunie 2022

Distribuie cu: