Loading...

Ziua copilului la Nisiporești

Sâmbătă, 5 iunie 2021, în Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Nisiporești a avut loc mult așteptata Sărbătoare a Copiilor.

Ziua copilului la Nisiporești

Distribuie cu:

Sărbătoarea copiilor pe care obișnuiam să o sărbătorim în diverse localități din apropiere, anul acesta ne-a găsit, cu mult entuziasm, pe fiecare în locul natal.

La sărbătoare au participat copii de toate vârstele, luând parte la derularea unor activități distractive, recreative și educative.

Ziua a început cu Sfânta Liturghie, animată chiar de ei. După întâlnirea cu Isus în Sfânta Euharistie a avut loc un program artistic, bucurându-ne împreună de aceia care cu mult curaj, în urma unor pregătiri conștiincioase ne-au încântat inima cu micile lor talente.

Spre exemplu, dansuri populare, cântece, poezii și obiecte confecționate manual. Apoi, am continuat ziua manifestându-ne bucuria prin multe bansuri și jocuri, atât de așteptate de toți cei prezenți.

Imnul ales pentru această sărbătoare a fost „Jerusalema”, iar motto-ul care ne-a îndrumat pașii: „Cu Isus sunt fericit!”, făcând referire la valorile inspirate din prietenia cu Isus.

Prin toate momentele derulate în această zi, copiilor li s-a amintit că sunt făuritorii fericirii,  prețioși, frumoși, plini de daruri, că totul vine de la Isus și că El se bucură enorm dacă trăim toate momentele vieții așa cum El dorește, fiind un exemplu pentru ceilalți, fugind de orice răutate, rugându-ne mai mult și iubindu-i pe ceilalți.

* * *

Sâmbătă, 5 iunie 2021, în Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Nisiporești a avut loc mult așteptata Sărbătoare a Copiilor. #Paceșibine!

Publicată de Provincia OFMConv. din România pe Luni, 7 iunie 2021

Distribuie cu: