Loading...

Universitatea Franciscană

În ziua de 2 octombrie 2017, în conventul „Sfânta Maria a Îngerilor” a Fraților Minori din Assisi a avut loc întâlnirea Conferinței Miniștrilor generali ai Primului Ordin Franciscan și Al Treilea Ordin Franciscan (TOR) cu membrii Comisiei Universității Franciscane.

Comisia Universității Franciscane

Distribuie cu:

Miniștrii generali – fr. Marco Tasca OFMConv., fr. Mauro Johri OFMCap., fr. Michael Perry OFM și fr. Nicholas Polichnowski TOR – au fost înștiințați cu privire stadiul actual al lucrărilor legate de proiectul Universității Franciscane.

Comisia, condusă de fr. Cesaro Vaiani OFM, a prezentat textul proiectului și au luat act de observațiile făcute de Miniștrii generali (instituțiile academice și formative ale Ordinului nostru au fost reprezentate de fr. Louis Panthiruvelil, Secretar general SGM, și fr. Dinh Anh Nhue Nguyen, Președintele Facultății Pontificale de Teologie „Sfântul Bonaventura”).

Următoarea întâlnire este programată tot anul acesta, în a doua jumătate a lunii decembrie. Între timp, textul proiectului va fi supus consultării din partea profesorilor de la Antonianum, de la Seraphicum și de la Institutul de Istorie al Capucinilor.

(traducere din limba italiană de fr. Carol Daniel Sabău)

***

Material apărut pe www.ofmconv.net

Distribuie cu: