Loading...

Târgu-Trotuș: Campus de vară „Viața mea e o minune!”

Aceste zile au fost pline de bucurie, entuziasm, curiozități și voie bună.

Târgu-Trotuș: Campus de vară „Viața mea e o minune!”

Distribuie cu:

În perioada 7-13 august 2017, 130 de copii din Parohia „Trupul și Sângele Domnului” din Târgu Trotuș s-au adunat pentru a lega noi prietenii, a împărtăși bucurii, entuziasm, iubire și zâmbete prin participarea la campusul de vară.

Tema și imnul campusului „Viața mea e o minune” au fost aceleași cu tema Zilei Copilului organizat la nivel diecezan, din luna iunie, a.c. Campusul a început luni 7 august 2017 de la ora 15:00.

Catehezele din cadrul campusului s-au realizat având ca suport filmul animat „Prințul din Egipt”, care prezintă viața lui Moise. În această perioadă, preoții împreună cu animatorii au încercat prin cateheze, bansuri, jocuri și Sfânta Liturghie, de la sfârșitul fiecărei zile, să transmită copiilor grija și iubirea lui Dumnezeu față de oameni, dar și înțelegerea că fiecare persoană este o minune.

Ziua de sâmbătă, 12 august, s-a sfârșit cu un mic spectacol pregătit cu multă trudă și căldură de către cele 8 grupe de copii împreună cu animatorii lor. La acest spectacol au fost invitați să participe toți credincioșii parohiei.

Campusul s-a încheiat în mod oficial, duminică, 13 august, la ora 09:00 cu Sfânta Liturghie de final.

Aceste zile au fost pline de bucurie, entuziasm, curiozități și voie bună. Îi mulțumim în primul rând lui Dumnezeu care ne-a adunat la Târgu Trotuș, părintelui paroh Solomon Benoni și părintelui Corneliu Horvat pentru grija, răbdarea și susținerea pe care au arătat-o. Mulțumim animatorilor pentru dăruire, binefăcătorilor și tuturor celor care s-au implicat în organizarea  campusului.

Album Foto:

Distribuie cu: