Loading...

Sf. Maximilian Kolbe: un nou film

Un important eveniment „kolbian” a avut loc la Vatican, în sala cardinal Deskur din palatul „Sf. Carol”, pe 26 septembrie 2017: premiera europeană a noului film despre Sf. Maximilian Kolbe, „Două cununi”.

Sf. Maximilian Kolbe

Distribuie cu:

În prezența regizorului, Michał Kondrat, a actorului în rol principal, Adam Woronowicz și a producătorului a fost lansat filmul în prezența unui public calificat, invitat cu acest prilej. Din partea Facultății Pontificale de Teologie „Sf. Bonaventura” și a Armatei Maicii Domnului au fost prezenți fr. Emil Kumka și fr. Rafaele Di Muro.

Filmul a surprins viața martirului carității, printr-o alternanță armonioasă a scenelor vieții sale și interviuri documentare, realizate de cunoscători experți ai sfântului. Filmul reprezintă o capodoperă în care figura părintelui Kolbe este descrisă, din punct de vedere istoric, ireproșabil, iar interpretarea, din partea tuturor actorilor, magistrală. Publicul a aplaudat îndelung arătându-și, astfel, aprecierea, fiind, totodată, impresionat de calitatea producției cinematografice. A fost fără îndoială o inițiativă splendidă cu ocazia centenarului Armatei Maicii Domnului.

Sperăm ca în curând pelicula să fie disponibilă în întreaga lume.

(traducere din limba italiană de fr. Carol Daniel Sabău)

***

Material apărut pe www.ofmconv.net

Distribuie cu: