Loading...

Roman: Invitație la o zi vocațională

Sâmbătă, 6 aprilie 2024, Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi” din Roman va fi gazda zilei vocaționale cu tema „Veniți și vedeți” (In 1,39) la care sunt așteptați băieții de clasele a VII-a și a VIII-a din parohiile Diecezei de Iași.

Roman: Invitație la Ziua Vocațională „Veniți și vedeți” (In 1,39)

Distribuie cu:

Participanții vor avea șansa să cunoască mai îndeaproape viața de seminar, să se apropie mai mult de Dumnezeu prin momentele de rugăciune și să împărtășească clipe de bucurie și de comuniune într-un climat de fraternitate, lăsându-se inspirați de exemplul de viață și de credință al Sfântului Francisc de Assisi, un adevărat prieten și frate pentru tinerele generații de ieri și de astăzi, un model autentic de curaj, de speranță și de iubire.

Activitățile vor începe la ora 09.00 și se vor încheia la ora 17.00.

În vederea unei bune-organizări înscrierile se pot face până miercuri, 3 aprilie 2024, la pr. Vlad-Bogdan Bejan (0729.003.247) sau la pr. Bogdan-Emilian Balașcă (0768.598.150).

Nu se percep taxe, iar prânzul este asigurat de către seminar.

Nu rata chemarea lui Dumnezeu! Vino și vezi, bucurându-te de oportunitatea de a discerne și de a descoperi planul pe care Domnul îl are cu tine: „Vocația ta te orientează să aduci afară ceea ce este cel mai bun din tine pentru gloria lui Dumnezeu și spre binele altora.” (Christus vivit, 257).           

Te așteptăm cu pace și bine!

*

Ordinul Fraților Minori Conventuali
Provincia „Sfântul Iosif” din România
Comisia pentru animarea vocațională și pastorația tineretului OFMConv.
Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi” Roman (NT)

Album Foto:

Distribuie cu: