Loading...

Roman: Invitație la concertul de Crăciun al corului „Iaculatores Domini”

Concertul va avea loc în Capela Institutului Franciscan, în zilele de sâmbătă, 17 decembrie 2016, și duminică, 18 decembrie 2016, începând cu ora 17:00

Invitație la Concertul de Crăciun al corului „Iaculatores Domini”.

Distribuie cu:

Institutul Teologic Romano-Catolic Franciscan din Roman vă invită la concertul tradițional de Crăciun „Cântând gingășia lui Dumnezeu”, ținut de formația corală a fraților franciscani studenți „Iaculatores Domini”, sub dirijarea fr. Iulian-Robert Țâmpu.

Concertul va avea loc în Capela Institutului Franciscan, mai întâi, în ziua de sâmbătă 17 decembrie 2016, începând cu ora 17:00,  (dedicat, în mod deosebit, tuturor persoanelor din realitățile pastorale și de voluntariat unde frații studenți își desfășoară slujirea anul acesta academic) și, apoi, în ziua de 18 decembrie 2016, începând cu aceeași oră, 17:00,  (deschis tuturor oamenilor de bunăvoință).

Participarea la concert va fi și o bună ocazie pentru a admira presepiul pregătit la intrarea în Institut Teologic Romano-Catolic Franciscan, în care este prezent și pr. Anton Demeter, OFMConv., a cărei cauză de beatificare este în curs de desfășurare, la nivel diecezan.

 

Vă așteptăm cu mare drag!

Album Foto:

Distribuie cu: