Loading...

Roman: Invitație la concert

Comunitatea formativă a Institutului Teologic Romano-Catolic Franciscan din Roman vă invită cu bucurie la tradiționalul Concert de Crăciun – ediția 2018, intitulat „Colind de centenar”, susținut de corul fraților studenți „Joculatores Domini” și de corul copiilor din parohia „Nașterea Sfintei Fecioare Maria” din Hălăucești, dirijate de Fr. Iulian Țâmpu.

Colind de centenar

Distribuie cu:

Concertul va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, în data de 15, respectiv 16 decembrie 2018, în capela Institutului Teologic, începând cu ora 17:00.

În atmosfera  așteptării venirii Pruncului Isus în suflete, cu inimile pline de emoția și recunoștința istorică a împlinirii celor 100 de ani de la Marea Unire a țării noastre și a întregului popor român, frații studenți și copiii v-au pregătit un program format dintr-un ales buchet de colinde tradiționale românești împletite cu piese de Crăciun din repertoriul internațional, prezentate într-o notă artistică de cinstire a Centenarului Marii Uniri, sub semnul credinței și al unității.

Concertul din ziua de sâmbătă, 15 decembrie, este dedicat în mod special copiilor și tinerilor din instituțiile și comunitățile unde frații desfășoară anul acesta activitățile de pastorație și voluntariat.

Duminică, 16 decembrie, sunteți așteptați cu toții: părinți, frați, surori, rude, prieteni, binefăcători și cei care vor să fie oaspeții noștri la acest eveniment pe care vrem să îl trăim în preamărirea lui Dumnezeu și bucuria comuniunii.

 ***

Frați soliști:
Fr. Cherecheș Mihai
Fr. Laslău Narcis-Leonard
Fr. Cătălin Emanuel

Frați instrumentiști:
Orgă: Fr. Vârgă Petru
Percuție: Fr. Blaj Claudiu și Fr. Pița Emanuel
Fluier: Fr. Vătămănelu Marian-Emanuel
 

Vă așteptăm cu drag și dor!

 Frații studenți și formatorii

Album Foto:

Distribuie cu: