Loading...

Roman: „În căutarea fericirii”

În căutarea fericirii este tema primei întâlniri și are un caracter introductiv.

Roman: „În căutarea fericirii” tematica propusă anul acesta, 2017, de Academia „Petru Tocănel”.

Distribuie cu:

Vineri, 20 ianuarie 2017, începând cu ora 18:00, în sala de conferințe a Hotelului Roman, Academia Petru Tocănel vă așteaptă să rupeți monotonia cotidianului, invitându-vă să reflectăm împreună asupra fericirii. Ești fericit? Unde putem găsi fericirea? Iată câteva întrebări care cred că zac în inima noastră și care dau consistență vieții. Nu ne-am propus să oferim răspunsuri, ci prin invitații noștri dorim să facem cât mai vie această căutare a fericirii. Prin muzică și poezie vrem să dăm culoare și speranță acestei căutări interioare.

Motto-ul ales să ne însoțească pe parcursul întregului an este „Meriți să fi fericit!”, vrând să fie o propunere adresată omului de astăzi, o provocare sinceră care să ne apropie de misterul vieții în care se împletesc atât de minunat dorința lui Dumnezeu și căutarea omului.

Calea pe care dorim să o parcurgem e cea care izvorăște din fericirile proclamate de Maestrul Isus Cristos în Predica de pe Munte, dar prezentate și adaptate într-un mod prin care omul de astăzi să perceapă sensul deplin al unei vieții care trece dincolo de aparențe și care se desăvârșește într-o fericire veșnică.

În căutarea fericirii este tema primei întâlniri și are un caracter introductiv. Atât domnul profesor Alois Gherguț, cât și părintele Bogdan Balașcă ne vor vorbi despre ce înseamnă fericirea și să fii fericit.
De aceea vă invităm pe toți cei care nu ați obosit să căutați fericirea, să parcurgem împreună acest drum, sperând ca invitații să ne lumineze calea și să ne ajute să găsim noi forțe pentru a o căuta cu mai multă pasiune.

Album Foto:

Distribuie cu: