Loading...

Relicva Sfântului Anton la Luizi-Călugăra

Sâmbătă, 26 mai 2018, pentru câteva ore, în parohia „Înălțarea Sfintei Cruci” din Luizi-Călugăra, a poposit relicva Sfântului Anton.

Relicva sfântului Anton la Luizi-Călugăra

Distribuie cu:

Acest moment spiritual se înscrie în cadrul pelerinajului naţional (7 mai – 13 iunie) organizat de Provincia Franciscană „Sfântul Iosif” a Fraţilor Minori Conventuali din România şi de echipa redacţională a revistei „Mesagerul Sfântului Anton” cu acordul şi binecuvântarea Conferinţei Episcopale din România.

După primirea oficială în piața bisericii, a urmat un moment de rugăciune inițială celebrat de pr. paroh Iosif Beșleagă cu participarea pr. Daniel Fechetă, responsabilul acestui pelerinaj în România, care a adus sfintele relicve de la Padova, și pr. Marcelin Amariei, responsabil în cadrul revistei „Mesagerului Sfântului Anton” din România. Până la Sfânta Liturghie, de la orele 19.00, a fost posibilitatea de a ne ruga personal sfântului Anton și a venera cu credință relicvele expuse.

Sfânta Liturghie a fost prilejul ca toți cinstitorii sfântului Anton să participe cu toată încrederea că Sfântul Minunilor va mijloci la bunul Dumnezeu pentru ei și familiile lor. După Sfânta Liturghie până la orele 21.00 când a fost programată plecarea relicvei spre următoarea destinație a acestui pelerinaj.

Mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru bucuria prezenței slujitorului său credincios Sfântul Anton în comunitatea noastră, cerem și încredințăm în continuare pe toți cei care s-au încredințat rugăciunilor noastre prin mijlocirea sfântului Anton.

Sfinte Antoane de Padova, roagă-te pentru noi!

Album Foto:

Distribuie cu: