Loading...

Pelerinaj AMD la Galați

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ca în fiecare an, un grup al Armatei Maicii Domnului din comunitatea Luizi-Călugăra a mers în pelerinaj la Galați, în parohia „Nașterea Sf. Ioan Botezătorul”.

Pelerinaj al Armatei Maicii Domnului din Luizi-Călugăra la Galați

Distribuie cu:

Încă de la prima oră a dimineții, plini de entuziasm și bucurie, însoțiți de ocrotirea Maicii Neprihănite, am pornit în pelerinaj. Cu evlavie și devoțiune, cu rugăciuni și cântece către Dumnezeul Milostivirilor și către Maica Preasfântă,  am străbătut drumul până la Dunărea de la Galați.

Cu multă bucurie am fost primiți de părintele Cristian Dumea și de comunitatea fraților, dar și de membrii AMD din parohie.

După o oră de adorație euharistică am celebrat Sfânta Liturghie, în care pr. Cristian a subliniat importanța pelerinajului și misiunea comunității catolice în orașul Galați.

La umbra copacilor, ne-a fost pregătită cu multă dăruire de un grup de voluntari, o agapă frățească în care nu putea sa lipsescă peștele din Dunăre.

În spirit ecumenic am vizitat catedrala ortodoxă și am încheiat cu o plimbare pe faleza Dunării. Puțin obosiți, dar cu sufletul plin de bucurie și recunoștință, în rugăciune și cântece, ne-am întors la casele noastre.

Mulțumim lui Dumnezeu și Maicii Neprihănite, mulțumim pr. Cristian Dumea și comunității, membrilor AMD, mulțumim tuturor care s-au ocupat de organizarea acestui pelerinaj.

Pace și bine tuturor!

Album Foto:

Distribuie cu: