Loading...

Padova: Profesiune solemnă

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, la Padova, în Bazilica Sfântului Anton, a avut loc Sfânta Liturghie în cadrul căreia 7 frați au profesat pentru toată viața voturile evanghelice de sărăcie, ascultare și castitate.

Padova: Profesiunea solemnă a fr. Gabriel Bejan

Distribuie cu:

Șase frați aparțin Provinciei Italiene ,,Sfântul Anton de Padova” (fr. Alberto Tonello, fr. Andrea Calabria, fr. Anicet Ngendamdumwe, fr. Davide Polini, fr. Francesco Filippi și fr. Piero Russian) și un frate aparține Provinciei ,,Sfântul Iosif” din România (fr. Gabriel Bejan).

Sfânta Liturghie a fost celebrată de către pr. Roberto Brandinelli, care a primit voturile fraților candidați ai Provinciei de Padova, și cărora, în cadrul predicii, le-a amintit că alegerea făcută presupune uneori a merge pe ,,calea cea îngustă”, însă punându-l pe Cristos în centrul vieții, aceasta se transformă în bucuria unei vieți dăruite în slujba lui Cristos, a Bisericii și a oamenilor. La Sfânta Liturghie au participat și numeroși concelebranți, printre care și pr. Adrian-Sorin Giurgi, în mâinile căruia fr. Gabriel a profesat voturile religioase.

Diferiți confrați, prieteni și familiari au contribuit cu rugăciunea și prezența lor la bucuria fraților ce au profesat voturile solemne. Sărbătoarea a continuat cu o agapă fraternă.

Domnul să binecuvânteze pe acești noi consacrați ai Săi!

Album Foto:

Distribuie cu: