Loading...

Oradea: Invitație la jubileu

Duminică, 3 septembrie 2023, la Sanctuarul Eparhial și Mănăstirea Franciscană „Maica Domnului” din Oradea se va celebra, începând cu ora 10.00, o Sfântă Liturghie solemnă de mulțumire de către cei șase preoți franciscani conventuali care sărbătoresc anul acesta 25 de ani de la hirotonirea sacerdotală, alături fiind și pr. Damian-Gheorghe Pătrașcu, ministru provincial.

Oradea: Invitație la jubileul de 25 de ani de preoție

Distribuie cu:

Motto-ul jubileului de argint „Aceasta este lucrarea lui Dumnezeu: să credeți în cel pe care l-a trimis el!” (In 6,29) reprezintă un motiv de bucurie și de recunoștință pentru darul sfintei preoții.

Cei care vor sărbători jubileul de argint sunt: pr. Ioan Borșa (Conventul „Maica Domnului”, Oradea); pr. Șerban Ioan Manole (Conventul „Sf. Treime”, Pârâul Rece); pr. Damian Frunză (Conventul „San Francesco”, Viterbo); pr. Sebastian Diacu  (Conventul „Sf. Francisc de Assisi”, Roman) – (hirotoniți în 15 iulie 1998); pr. Cristian Tiba (Conventul „Sf, Anton”, Arad) – (hirotonit la 15 august); pr. Mihai Vătămănelu, Vicar General al Episcopiei Greco-Catolice de Oradea (Conventul „Maica Domnului”, Oradea) – (hirotonit la 11 octombrie).

Vă invităm așadar duminică, 3 septembrie 2023, pe toți confrații preoți, rudele și credincioșii care veți dori și veți putea să vă uniți în rugăciunea de laudă și mulțumire adusă Domnului, pentru darurile revărsate peste preoții care în acest an își sărbătoresc frumosul Jubileu de argint.

Între timp îi felicităm din inimă pe toți cei sărbătoriți și le urăm mult har și binecuvântare în slujirea încredințată lor.

Vă invităm și vă așteptăm cu drag la sărbătoare!

Album Foto:

Distribuie cu: