Loading...

Onești: Martin Benedict

Miercuri, 25 aprilie 2018, începând cu ora 19.30, în Sala „Pr. Eduard Sechel” din cadrul Sanctuarului Diecezan „Fericitul Ieremia Valahul” din Onești, va avea loc evenimentul „Martin Benedict, medic, frate franciscan, preot”.

Eveniment la Onești

Distribuie cu:

Evenimentul, organizat de Provincia Fraților Minori Conventuali din România și Custodia Fraților Minori Capucini din România, va fi moderat de pr. Adrian-Sorin Giurgi, Vicar provincial al Provinciei „Sf. Iosif” din România.

În cadrul evenimentului va adresa un cuvânt de deschidere pr. Flavian Gondoș, Rector al Sanctuarului Diecezan „Fericitul Ieremia” din Onești, după care va fi prezentată expunerea pr. Eusebio Bejan, Vicepostulator Cauza Martin Benedict, intitulată „Martin Benedict: M-au redus la o cârpă de șters pe jos”. Manifestul va continua cu o proiecție de film documentar „Au crezut că mă întimidează” de pr. Silvestro Bejan, Director al Centrului Franciscan Internațional pentru Dialog din Assisi și cu un recital din scrierile medicului Martin Benedict de Ion Coșa, regizor de teatru. Evenimentul se va încheia prin discuții la masa rotundă.

[ ***]

Pentru alte informații legate de eveniment puteți scrie la adresa de e-mail: dr.benedict@libero.it

Intrarea este liberă!

Album Foto:

Distribuie cu: