Loading...

O iesle specială la Institutul Franciscan din Roman

Deschide-ți inima lui Isus care vine! El vine pentru tine! Vrea să-ți dea îmbrățișarea lui de încredere și iubire.

Ieslea de Crăciun de la Institutul Teologic Franciscan din Roman.

Distribuie cu:

Acest an în ieslea de Crăciun, pregătită la Institutul nostru Franciscan din Roman, este prezent și părintele Anton Demeter OFMConv., a cărei cauză de beatificare este în curs la nivel diecezan. Timp de 47 de ani de pe căruciorul lui de suferință a știut să-l aducă pe Cristos, iubirea și iertarea lui, în viața multor oameni, să-l nască pe Cristos în multe inimi. A făcut-o prin zâmbetul lui, prin povețele lui, prin rugăciunile lui. Da! Căruciorul pr. Anton Demeter, locul ofertei sale zilnice,  a fost și continuă să fie pentru noi ca o „iesle” prin care Isus intră în casele noastre, în viețile noastre aducând speranță, lumină, bucurie și pace.

Pr. Anton Demeter, părintele „fără picioare”, continuă să ne pună pe picioare și ne invită să ducem și noi tuturor, în mod deosebit celor mici și simpli, mângâierea și gingășia Pruncului Isus.

E Crăciunul de fiecare dată când trăim cu speranța în inimi, când știm să zâmbim vieții. E Crăciunul de fiecare dată când nu lăsăm ca necazurile vieții, pesimismul să ne sufoce … continuând să credem într-o stea chiar și în mijlocul problemelor și dificultăților. Astfel „grajdul”, staulul vieții noastre, se va transforma într-un palat de Rege.

Crăciun fericit tuturor!

Album Foto:

Distribuie cu: