Loading...

Nisiporești: Jubileu de 25 de ani

Marți, 17 august 2021, în parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Nisiporești, 11 frați franciscani conventuali au celebrat, în cadrul Sfintei Liturghii de la ora 19.00, jubileul de 25 de ani de profesiunea religioasă. 5 frați nu au putut fi prezenți la sărbătoare.

Jubileu de 25 de ani de profesiune religioasă

Distribuie cu:

Totul a trecut parcă atât de repede, dar am fost însoțiți de prezența lui Dumnezeu în toți acești ani. Parcă mai ieri ne prezentam la examen la Nisiporești pentru a intra la seminar! De atunci au trecut 30 de ani și 25 – de când, la Roman, am profesat pentru prima dată voturile religioase. Am rememorat chipurile colegilor, întâmplările năstrușnice și multe alte momente petrecute împreună. Acest lucru în cadrul cinei oferită de frații din conventul de la Nisiporești. Dar mai întâi ne-am întâlnit pentru Sfânta Liturghie de mulțumire celebrată alături de credincioșii din Nisiporești, aproape de mormântul fericitei Veronica Antal. La predică, fratele Florin Bogdan ne-a încurajat pe toți amintindu-ne, după cuvântul Evangheliei, că Dumnzeu ne-a dăruit însutit.

A fost o întâlnire trăită în simplitate și bucurie, o comemorare a regăsirii după ani, cu toții schimbați de patina timpului, dar mulțumiți de binecuvântările Domnului. Ne-am și propus să ne revedem mai des pentru a nu da uitării anii petrecuți împreună. Domnul să ne binecuvânteze pe mai departe!

Album Foto:

Distribuie cu: