Loading...

Moment inaugural la Noviciat

În ziua de 24 aprilie 2019, la Noviciatul Franciscan de la Prăjești, a avut loc inaugurarea casei în urma restructurărilor avute în ultimele luni.

Moment inaugural la Noviciatul din Prăjești

Distribuie cu:

La acest eveniment, au participat Ministrul provincial, fr. Teofil Petrișor, Vicarul provincial, fr. Sorin Giurgi, împreună cu Definitorul provincial, frații de la Casa de Noviciat, precum și responsabilii lucrărilor de la biroul de arhitectură Asimetric: familia Adam Elia și Paul, arhitect Rotaru Hristian Andreea și directorul de construcții Ghența Aurel.

Acest eveniment a avut loc la inițiativa pr. Daniel Lucaci, economul Provinciei, care în urma finalizării lucrărilor începute în august anul trecut s-au încheiat înainte de Sărbătoarea Paștelui.

Momentul inaugural a început la ora 12.15 cu salutul participanților din partea pr. Provincial Teofil, urmând apoi binecuvântarea casei de Noviciat. Mai precizăm, că Noviciatul a fost de asemenea, îmbrăcat cu o „haină” nouă. Începând cu acoperișul, continuând cu decorativa exterioară, evidențiind Tau-ul franciscan deasupra ferestrelor precum și prima culoare a hainei lui Francisc de Assisi.

După acest moment de binecuvântare, a urmat un moment de fraternitate, în care pr. Daniel Lucaci le-a mulțumit tuturor pentru colaborare și pentru buna desfășurare a lucrărilor, aducând recunoștință lui Dumnezeu și confraților prezenți la momentul de inaugurare.

Album Foto:

Distribuie cu: