Loading...

Luizi-Călugăra: Campusul copiilor „Viața mea e o minune!”

Sfânta Liturghie a fost momentul central al fiecărei zile, atunci când ne întâlneam cu Isus și îl puteam primii în inima noastră.

Luizi-Călugăra: Viața mea e o minune.

Distribuie cu:

Programat în perioada 17-32 iulie 2017, campusul copiilor a fost un alt moment deosebit al comunității din Luizi-Călugăra. Continuând cu succes ideea de la Ziua Copilului, tema „Viața mea e o minune” a pus în evidență minunile din viețile noastre. Așa am putut reflecta în prima zi la minunea vieții, apoi la cea a familiei în cea de-a doua zi, a minunii credinței noastre în Isus Cristos cu cea de-a treia zi, cu cea a talanților sau a darurilor pe care fiecare om i-a primit de la Dumnezeu în a patra zi, iar în ultima, vineri, am privit la mijlocirea sfinților, anul acesta cu Sfântul Francisc.

Imnul „Viața mea e o minune” ne-a ținut atenți la minunile din viața noastră, copiii interpretând cu măiestrie  toate gesturile specifice acestui cântec.

Suportul catehetic al acestor zile ale campusului l-a reprezentat interpretarea scenică a animatorilor pe baza unor evenimente și întâmplări ale unei familii din Luizi-Călugăra, care în greutăți și lipsuri, în bucurie și fericire, a putut vedea minunile lui Dumnezeu prezente în fiecare zi în viața lor.

Sfânta Liturghie a fost momentul central al fiecărei zile, atunci când ne întâlneam cu Isus și îl puteam primii în inima noastră.

Ziua de sâmbătă a fost o continuare a acestor zile deosebite prin ieșirea tuturor copiilor și animatorilor la pădure. Așa că cei aproape 300 de participanți, copii și animatori, în aceste zile speciale ale comunității noastre, au înviorat în ei credința acestei perioade de vacanță. În tot acest timp ne-am distrat prin bansurile propuse și interpretate de animatori, iar jocurile, prin diversitatea și intensitatea lor, au ținut pulsul copiilor la cele mai mari nivele.

Încheierea campusului a avut loc duminică cu Sfânta Liturghie solemnă, pentru ca mai apoi, la Căminul Cultural, copii și animatori, părinți și bunici, să poată asista la spectacolul final unde fiecare clasă a putut prezenta câte un moment artistic. Ne-au pus în evidență organizatorii acestui campus partea artistică prin câteva ateliere de creație unde fiecare a putut să realizeze câteva modele deosebite. O mulțumire specială aducem pentru buna reușită a acestor zile și tuturor binefăcătorilor știuți și mai ales neștiuți ai acestui campus al copiilor care au făcut posibilă zilnic o mică surpriză dulce.

Ne-am putut bucura în această săptămână minunată de o vreme frumoasă și de multe haruri din partea Domnului.

Album Foto:

Distribuie cu: