Loading...

Liban: Exerciții spirituale

În perioada 16-21 septembrie 2019, în Custodia provincială de Orient și Țara Sfântă s-au desfășurat exercițiile spirituale, ce au avut loc la Kobayat, Liban. Părinții carmeliți, cu ospitalitate cu adevărat fraternă, au deschis porțile centrului lor de reculegere din nordul țării.

Liban: Exerciții spirituale

Distribuie cu:

Exercițiile spirituale au fost ținute de fr. Tomasz Szymczak, Secretar general al Ordinului, care timp de cinci zile a fost ghid spiritual, prin conferințele sale despre sfaturile evanghelice și votul ascultării. Meditațiile s-au centrat pe Sfânta Scriptură, Părinții Bisericii, documentele Ordinului și magisteriului Bisericii. Fr. Tomasz i-a ajutat pe cei prezenți să redescopere bogăția spirituală a ascultării și să reînnoiască propria relație cu Domnul.

Printre inițiative putem aminti de rugăciunea Rozariului în apropierea Sanctuarului maronit de la Andket, unde se poate recunoaște mărturia de credință catolică în partea această arabă a lumii.

Cei 14 participanți la exerciții au fost din Custodia de Orient și Țara Sfântă, din Provincia „Sfântul Iosif” din România și un preot polonez diecezan.

* * *

Material apărut pe www.ofmconv.net

Album Foto:

Distribuie cu: