Loading...

Izvoarele Kolbiene: primul volum

Minunată veste în perspectiva Centenarului Armatei Maicii Domnului: s-a publicat, în cele din urmă, primul volum (din cele trei, în total) al Izvoarelor Kolbiene, în limba italiană.

Izvoare Kolbiene

Distribuie cu:

Lucrarea, îngrijită de fr. Raffaele Di Muro, fr. Emil Kumka, fr. Tomasz Szymczak și fr. Roman Wadach, conține exerciții spirituale, meditații, note jurnalistice, articole, texte inedite, note pentru o carte, scrieri personale și gânduri ale sfântului Maximilian Kolbe.

După cum se știe, versiunea italiană anterioară a Scrierilor sfântului Maximilian Kolbe s-a epuizat de mult timp. Îngrijitorii ediției prezente au actualizat și îmbunătățit textul în baza noutăților existente în ultima ediție poloneză. Al doilea volum (scrisorile) și al treilea (conferințe și procesul de canonizare) vor fi disponibile în 2018 și, respectiv, în 2019. Lucrarea este editată de Edizioni Messaggero din Padova, fiind deja disponibilă la Centrul Internațional al Armatei Maicii Domnului din Roma (roma@mi-international.org).

Inițiativa editorială este cu adevărat impresionantă, atât pentru studioșii martirului carității cât și pentru cei care îndrăgesc spiritualitatea kolbiană.

(traducere din limba italiană de fr. Carol Daniel Sabău)

***

Fonti Kolbiane. Altri Scritti
ISBN 978-88-250-4544-4
ISBN 978-88-250-4545-1 (PDF)
Copyright f 2017 by P.P.F.M.C.
MESSAGGERO DI SANT’ANTONIO – EDITRICE
Basilica del Santo – Via Orto Botanico, 11 – 35123 Padova
www.edizionimessaggero.it

***

Material apărut pe www.ofmconv.net

Distribuie cu: