Loading...

Invitație la Ziua Tineretului

Sâmbătă, 16 septembrie 2023, în Parohia Romano-Catolică „Preasfânta Treime” din Prăjești (BC), se va desfășura Ziua Tineretului pentru parohiile păstorite de frații franciscani conventuali, Provincia „Sfântul Iosif” din România.

Invitație la Ziua Tineretului pentru parohiile păstorite de frații franciscani

Distribuie cu:

Întâlnirea va avea ca temă „Francisc, tânăr și frate”, se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani și va ține cont de cele trei elemente specifice fiecărei întâlniri a tineretului, la nivel mondial, național sau diecezan: formare, celebrare și sărbătoare.  Activitățile vor începe la ora 09.30 și se vor încheia la ora 17.00.

Acest eveniment reprezintă o ocazie de împărtășire și de comuniune între tinerii proveniți din diferitele comunități parohiale, o experiență vie de credință și totodată o invitație adresată participanților la angajarea cu entuziasm reînnoit la urmarea lui Isus, după exemplul oferit de către Sfântul Francisc de Assisi, tânăr și frate actual, și la mărturia evangheliei: „Tinerilor, nu lăsați ca lumea să vă târască să împărtășiți numai lucrurile negative și superficiale. Fiți capabili să mergeți împotriva curentului și să știți să-l împărtășiți pe Isus, comunicați credința pe care el v-a dăruit-o” (Christus vivit, nr. 176).

Vă așteptăm cu bucurie!
Pace și bine!

Comisia pentru animarea vocațională și pastorația tineretului

Album Foto:

Distribuie cu: