Loading...

Invitație la sărbătoare

În capela Surorilor Clarise din Roman, de pe strada Plopilor, nr. 8, cu hramul „Sfânta Maria a Îngerilor” vor avea loc în perioada 31 iulie – 11 august 2022 mai multe celebrări liturgice.

Invitație la sărbătoarea Surorilor Clarise din Roman

Distribuie cu:

Duminică 31 iulie 2022, începând cu ora 9.00, se va celebra o Sfântă Liturghie. Înainte și după Sfânta Liturghie vor fi disponibili mai mulți preoți pentru spovadă, cu ocazia primirii indulgenței plenare de la Porțiuncula, ce va începe pe 1 august, ora 12.00, și va continua în cursul zilei de 2 august.

Marți, 2 august 2022, începând cu ora 9.00, se va celebra o Liturghie solemnă, cu ocazia hramului mănăstirii „Sfânta Maria a Îngerilor de la Porțiuncula”, prezidată de pr. Damian-Gheorghe Pătrașcu, Ministru provincial al Fraților Minori Conventuali din România.

Apoi, în perioada 2-10 august, se va celebra novena în cinstea sfintei Maici Clara, întemeietoarea Ordinului Clariselor.

Sfânta Liturghie, în timpul novenei, se va celebra în fiecare seară începând cu ora 20.00, cu participarea preoților din diferite parohii, împreună cu credincioșii, iar predicator va fi pr. Gabriel Bogleș, OFMConv.

Duminică, 7 august, Sfânta Liturghie va fi celebrată la ora 9.00 şi la ora 20.00. În ziua de 10 august, după Sfânta Liturghie de la ora 20.00, se va comemora trecerea la cer a Sfintei Maici Clara din Assisi.

Pe 11 august 2019, vor fi celebrate două sfinte Liturghii: la ora 9.00 şi la ora 18.00. Liturghia solemnă de seară va fi prezidată de PS Iosif Păuleț, episcop de Iași.

Vă așteptăm să-l lăudăm împreună pe Domnul!

Surorile Clarise

Album Foto:

Distribuie cu: