Loading...

Invitație la itinerar de formare

Comisia pentru Animarea Vocațională și Pastorația Tineretului a Provinciei Franciscane „Sf. Iosif” din România, împreună cu Oficiul pentru Vocații al Diecezei de Iași, organizează un itinerar de formare umană și spirituală pentru adolescenți și tineri cu tema „Înaintează în larg” (Lc 5,4).

Invitație la Itinerar de formare umană și spirituală pentru adolescenți și tineri organizat de Provincia „Sf. Iosif” din România

Distribuie cu:

Provincia Franciscană Conventuală „Sf. Iosif” din România propune adolescenților și tinerilor (băieți) cu vârsta cuprinsă între 15-25 de ani un Itinerar de formare umană și spirituală de-a lungul a patru weekend-uri formative ce se vor desfășura la Casa de Postulandat din Prăjești (BC):

I. 26-27 noiembrie 2022 – Eu și (tu) Tu.
II. 14-15 ianuarie 2023 – Viața ca dar și misiune.
III. 4-5 martie 2023 – Doamne, ce vrei ca eu să fac?
IV. 6-7 mai 2023 – Dumnezeu mă vrea fericit!

Acesta reprezintă un parcurs de creștere umană și spirituală destinat persoanelor angajate în căutarea identității personale și a descoperirii planului pe care Dumnezeu îl are cu fiecare dintre ele.

Cele patru întâlniri au ca scop formarea, educarea, însoțirea adolescentului și a tânărului în drumul său de autocunoaștere, descoperire, acceptare, dezvoltare, astfel încât să se poată bucura de o viață împlinită și fericită, potrivit proiectului pe care Dumnezeu l-a gândit din veșnicie pentru fiecare în parte.

Activitățile vor începe sâmbăta dimineața, la ora 9.30 și se vor încheia duminica cu prânzul.

Vă așteptăm cu drag!

*

Pentru înscriere și informații:
Pr. Vlad-Bogdan Bejan OFMConv.
Tel: 0729003247
e-mail: vocatiefranciscana@gmail.com

Comisia pentru Animarea vocațională și pastorația tineretului

Album Foto:

Distribuie cu: