Loading...

Invitaţie la Întâlnirea Familiilor

Anul acesta, comunitatea din Nisiporeşti va găzdui două evenimente deosebite: pe de o parte, cea de-a şasea Întâlnire Diecezană a Familiilor, iar, pe de altă parte, beatificarea Veronicăi Antal, tânăra martiră a curăţiei.

Întâlnirea diecezană a familiilor la Nisiporești

Distribuie cu:

Cea de-a şasea Întâlnire Diecezană a Familiilor va avea loc sâmbătă, 4 august 2018, şi va avea ca temă „Familia şi splendoarea curăţiei”.

Evenimentul a fost îndelung pregătit prin disponibilitatea şi dăruirea pr. Felician Tiba, responsabil al Oficiului pentru Pastoraţia Familiei, care ne-a vizitat lună de lună şi ne-a explicat importanţa familiei în viaţa comunităţii, familie voită de Dumnezeu, având la bază un bărbat şi o femeie, legaţi prin sacramentul Căsătoriei şi deschişi spre viaţă şi iubire. În plus sunt chemaţi să muncească şi să-şi asigure unul altuia fericirea.

De asemenea, având ca exemplu viaţa şi sacrificiul suprem al Veronicăi Antal pentru păstrarea curăţiei, trebuie să înţelegem rolul acesteia în asigurarea fericirii în familie.

Aşadar, în ziua de 4 august 2018, comunitatea din Nisiporeşti, preoţii din parohie şi toate familiile invită familiile din Dieceza de Iaşi să participe la Întâlnirea Familiilor, pentru ca împreună să aducem un imn de slavă şi mulţumire Creatorului pentru darul nepreţuit al familiei. Avem şi o biserică nouă, frumoasă, închinată Mariei înălţată cu trupul şi sufletul la cer, celei care alături de sfântul Iosif şi Isus formează modelul prin excelenţă de familie. Programul este deosebit de interesant, şi ca atare vă aşteptăm pe toţi cu drag la Nisiporeşti.

Comunitatea din Nisiporeşti

Album Foto:

Distribuie cu: